logo

Az ünnepi időszak mindannyiunk szívében fontos szerepet tölt be. Ilyenkor találkozunk újra a családdal, a rég nem látott barátokkal, ilyenkor mondunk köszönetet partnereinknek az elmúlt egy év közös eredményeiért és sikereiért. Egy-egy különleges palack bor ajándékozása sosem megy ki a divatból, hiszen mindig értéket képvisel. Összeszedtünk kínálatunkból három olyan különleges palackot, amivel nem lőhetsz mellé.

Karácsonyi Asztal Szijjártó Előd

Telehold Pinot Noir 2019, 2020 – vörösbor

Egy igazi nagyágyúval kezdjük a listát! Nyitott kádban erjesztettük 20%-ban egész fürtökkel, kíméletes csömöszöléssel 21 napig, majd első töltésű burgundi hordókban érleltük 10 hónapig. Ez a bor rögtön elvarázsol a pinot noirra jellemző színével, íze a konyakmeggyet, a cseresznyét, a borsot és a szegfűszeget idézi. A szűretlen Telehold egy kerek egész pinot noir vörösbor, jól körbejárható ízvilággal, ami a hűvös estéken és a vacsoraasztalnál sem hagy cserben. Tökéletes választás lehet a karácsonyi ételek kísérőjeként, hiszen íziben nagyon jól rímel a gombára, a sült kacsa- és libaételekre, halászlére vagy éppen a kihagyhatatlan bejglire. Most még biztosan megérkezik karácsonyra, akár magadnak, akár ajándékba rendeled.

Telehold Pinot Noir

Telehold Pinot Noir

Nézd meg ezt a kiváló palackot IDE kattintva!

Legfényesebb Chardonnay 2020 – fehérbor

Leg, leg, leg! Hagyományos módon készített, első- és másodtöltésű fahordókban erjesztett, majd finomseprőn 11 hónapig érlelt extravagáns chardonnay fehérbor. Az Etyekre jellemző, magas mésztartalmú talaj izgalmas kiindulópont a szőlőfajtának. A Legfényesebb Chardonnay egy krémes gyönyör: vanília, trópusi gyümölcsök és a finomseprős érlelésből származó kifinomult jegyek várnak felfedezésre. A Legfényesebb nem véletlen kapta nevét a Nap után: minden pohár egy melengető, fantasztikus élmény, amit neked alkottunk. Kiváló társa lesz a karácsonyi libamájnak, a szárnyas sülteknek, a sertésszűznek vagy az édes aprósüteményeknek. Ne maradj le, rendeld meg karácsonyra magadnak vagy add ajándékba!

Legfényesebb Chardonnay

Legfényesebb Chardonnay

A webshopot IDE kattintva érheted el.

Csóva Sauvignon Blanc 2020 – fehérbor

Igazi illatbomba! A Csóva Sauvignon Blanc borunk acéltartályban és 400 literes harmadtöltésű tölgyfahordóban erjesztett majd 6 hónapig finomseprőn érlelt és ezt követően házasított tétel. Az egyik legkedveltebb palackunk, a felbontás után rögtön érezhetjük a bodzás, egres, citrusos jegyeket illatában és a finom savérzetet ízében. Ez a bor egy igazi felfedezés, ami hatalmas sebességgel varázsol el különleges karaktereivel. Könnyedebb főételekhez, például sült halakhoz ajánljuk, petrezselyemmel és rozmaringgal is nagyon izgalmas párost alkothat, de vegetáriánus fogásoknak, például a zöldfűszeres kecskasajtnak is pazar kísérője lehet.

Csóva Sauvignon Blanc

Csóva Sauvignon Blanc

Varázsold el szeretteidet a zabolátlan Csóvával, kattints IDE a webshopért!